't HARDERIJKE

OVER ONS

Wij zijn er voor iedereen. Groot of klein, vaak of zelden. Wij zijn trots op onze mensen en ons bedrijf en dát merkt u als klant. Als familiebedrijf staan wij voor een persoonlijke benadering en leveren wij wat we beloven.

Doordat ook hij met dezelfde passie en kennis de werkzaamheden uitvoerde, werd de naam van ons bedrijf steeds bekender. Met hulp van de lovende woorden van klanten groeide het bedrijf gestaag door, waardoor zowel meer machines als personeel nodig waren om aan de toenemende vraag te voldoen.

Begin 2020 werd besloten om opnieuw te verhuizen naar een groter pand. Met tweemaal zo veel ruimte krijgt de derde generatie de mogelijkheid om het bedrijf verder door te laten groeien en ook nieuwe behandelingen toe te voegen aan ons pakket.

’t Harderijke B.V. is opgericht in 1983 door Wim Vermeer. Na jarenlang gewerkt te hebben voor onder andere J.W. Staps en Berg Electronics besloot hij voor zichzelf te beginnen en werd ons bedrijf geboren in een kleine garagebox in Tilburg. Al snel vonden bedrijven hun weg naar deze ambachtsman en was de harderij gedwongen te verhuizen naar een groter pand aan de Ringbaan-Noord in Tilburg.

Na vele jaren zijn vak te hebben uitgeoefend, werd in 2000 het stokje overgedragen aan Anton Vermeer. Doordat ook hij met dezelfde passie en kennis de werkzaamheden uitvoerde, werd de naam van ons bedrijf steeds bekender. Met hulp van de lovende woorden van klanten groeide het bedrijf gestaag door, waardoor zowel meer machines als personeel nodig waren om aan de toenemende vraag te voldoen.

Begin 2020 werd besloten om opnieuw te verhuizen naar een groter pand. Met tweemaal zo veel ruimte krijgt de derde generatie de mogelijkheid om het bedrijf verder door te laten groeien en ook nieuwe behandelingen toe te voegen aan ons pakket.

In al die jaren is er weinig veranderd aan de filosofie van ons bedrijf. Dag in, dag uit zetten wij ons maximaal in om de kwaliteit en snelle service te leveren die klanten van ons gewend zijn. Door onze ambachtelijke werkwijze zijn wij in staat om extra aandacht te geven aan uw producten en daar heeft u uiteindelijk veel profijt van.

Wij zijn gespecialiseerd in warmtebehandelingen van vrijwel alle staalsoorten. Wij voeren deze processen uit op ambachtelijke wijze met moderne apparatuur, om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Op het gebied van vlakheid en snelheid zijn wij toonaangevend in Nederland en door onze jarenlange ervaring en kennis van materialen kunnen wij u adviseren bij problemen op hardingsgebied. Stel ons zeker eens op de proef!

 Onze klanten komen uit de volgende sectoren:

  • Gereedschapmakerijen
  • Automotive
  • Machine- en apparatenbouw
  • Matrijzenbouw
  • Messenmakers
  • Toeleveranciers in het algemeen

Anton Vermeer

Directeur en ervaringsdeskundige

Een oude rot in het vak, zoals er maar weinig zijn in onze tak van sport. Weet belachelijk veel over de verschillende staalkwaliteiten en warmtebehandelingen.

Natascha Vermeer

Onze financiële steunpilaar

Zorgt ervoor dat onze leveranciers op tijd hun betaling binnenkrijgen en onze facturen elke week weer de deur uit gaan.

Maurice Vermeer

Bezige bij

Aanspreekpunt voor onder andere de planning en verwerker van offerteaanvragen. Komt graag bij u langs om onze mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Voor vragen over onze diensten

Vragen over een product, levering of de aanvraag van een offerte? Neem gerust contact met ons op.